Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

              Jo vuodesta 1966! HALLITUS 2016

 

Puheenjohtaja

Pirjo Kananoja, Pirkkala

0400 234 863

 

Varapuheenjohtaja

Paula Taimi, Tampere

040 414 4422

 

Rahastonhoitaja                          

Aila Karinki, Tampere

040 726 0922

 

Sihteeri 

Riitta Kangasmäki, Valkeakoski

040 727 0207

 

Muut jäsenet

Jenni Mäntysaari, Tottijärvi

050 547 9922

 

 

Leena Alanko, Kangasala

045 650 3876

 

Marjo Sarkanen,Kangasala

040 559 9292

 

Nina Sarvana-Salmela, Tampere

0500 700 896

 

Seija Sipilä, Orivesi

040 540 0508

 

OTA YHTEYTTÄ!

Onko ideoita yhdistyksemme toimintaan? Haluatko tietää lisää meistä, hevosista tai raviurheilusta?

Onko Sinulla juttuja tai vinkkejä, jotka haluat jakaa?

Hallituksen jäsenten puhelinnumerotlöydät tältä sivulta, soita rohkeasti tai lähesty sähköpostitse yhteydenotto@phravinaiset.fi   

 

Meikäläisiä oli reissussa Piia, Riitta H-H, Seija, Katri, Paula, Leena sekä kuvasta puuttuvat Karukat Riitta ja Jenni (Mäntysaari) ja Riitta K. Lauantaina Mustialaan saavuttua noustiin heti bussiin ja suunnattiin erinomaiselle lounaalle. Matka jatkui Finlaysonin myymälään, josta tarttui mukaan mm. myöhemmin nähtävät upeat essut 

Sitten jalkauduttiin kaupungin keskustaan.

Oppaan johdolla käytiin perusteellisesti läpi Forssan historiaa. Kivaa, paljon opittiin ja Forssassahan on ollut meininki vallan kansainvälistä.

Tehtaan väki on ollut miltei yhtä suurta perhettä pääpomosta työntekijöihin. Monta tarinaa kuultiin, oli kiinnostavaa.

 

Näin sininen oli taivas Forssassa.

Kiertokävelyn jälkeen pääsimme ihka oikeisiin elokuviin. Ihanassa vanhassa teatterissa oli tarjolla kahvit ja Pilvenmäen Ravinaisten juuri pyöräyttämiä tuoreita munkkeja sekä muuta hyvää. Katsoimme sattuneesta syystä elokuvan "Ajomies", se kun on kuvattu Pilvenmäellä ja hevosiakin siinä näkyy.

Kulttuurielämyksen jälkeen huristelimme bussilla takaisin Mustialaan, jossa majoituimme siisteihin ja viihtyisiin huoneisiin. Illan ohjelmaa odotellessa osa teki pienen kävelyretken maatalousoppi-laitoksen maisemissa, kaunista oli.

Ilta sujuikin sitten reippaissa merkeissä, ensin syötiin taas hyvin, sitten pidettiin tietokilpailua ja  lopuksi karaoketanssit! Oli hauskaa. Melkoinen pulina kävi koko ajan. Huom! Erittäin herkullista kotijuustoa oli tarjolla ruokapöydässä.

Sunnuntaina suurin osa porukasta suuntasi  tutustumaan nykyaikaiseen robottinavettaan. Oli kuulemma ollut hyvä ja mukava kokemus, lehmät olivat näyttäneet kovin tyytyväisiltä.

Liiton kokous sujui rutiinilla vauhdikkaasti ja arpajaisissa oli runsaasti palkintoja. Vielä syötiin lähdön päihin tosi hyvää lihasoppaa, ja sitten kotimatkalle.

Kiitos Pilvenmäen Ravinaiset! Oli kiva viikon-                                                                                                            loppu ja paljon olitte nähnyt vaivaa. Nähdään taas!

 

Kiitos tytöt! Te olette niin parhaat <3.